Menu
The Walker Art Gallery Bekijk Referentie
Royal Armouries Bekijk Referentie
Regional Historical Museum of Vratsa Bekijk Referentie
presenteren, preserveren, beschermen
Presentatie, conservatie en bescherming van uw collectie

EXPERT IN MUSEUMVITRINES

"Wij zijn oplossingsgerichte innovatoren, die alles uit de kast halen voor een perfecte uitvoering van uw project."


Wij zijn pionier en marktleider in hoogkwalitatieve oplossingen voor museumvitrines. Reeds tientallen jaren bieden wij onze klanten wereldwijd een breed gamma aan museumvitrines, gaande van modulaire en op maat gemaakte vitrines tot de interieurinrichting van uw tentoonstellingsruimte.

Wij vertalen uw idee naar een structureel en technisch ontwerp. Op basis van uw behoeften, gaat ons team van creatieve en hooggekwalificeerde experts samen met u aan de slag om tot een oplossing te komen die uw collectie optimaal presenteert, conserveert en beschermt.

Lees meer

Ontdek onze

Vitrines & meer

products

Meyvaert Products

Available from stock

smart solutions

Meyvaert Smart Solutions

Configurable to your needs

custom

Meyvaert Custom

Project specific designs

specials

Meyvaert Specials

Innovative development & more

"Neem een kijkje in het recent gepubliceerde ‘Glashelder. Aandachtspunten voor museale vitrines' door Bart Ankersmit, in samenwerking met onze technisch directeur Peter Vereecken en senior productontwikkelaar Bavo Verhoeven!"


Deze publicatie dient als een praktische gids voor het vaststellen van normen voor museumvitrines. Het behandelt verschillende aspecten zoals veiligheid, luchtdichtheid en klimaatcontrole. Daarnaast worden enkele voorbeelden van speciale vitrines kort uitgelegd.

Lees meer

"Vandaag, 6 juni 2024, is het de 80ste verjaardag van de D-Day landingen langs de Normandische kust tijden de Tweede Wereldoorlog, deze gebeurtenis, die uiteindelijk leidde tot de bevrijding van Europa, zal vandaag over de hele wereld herdacht worden!"

Als Belgisch bedrijf zijn wij ons zeer bewust van de opofferingen die zijn gebracht tijdens de geallieerde inspanningen op D-Day en daarna. Onze huidige vrijheid is een direct resultaat van de gigantische inspanningen die 80 jaar geleden begonnen. Dit beseffen wij ten volle.

Lees meer
Name person

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een partner voor de creatie van uw museumvitrines? Contacteer ons vandaag om uw toekomstig project te bespreken.

+32 9 225 54 27 museum@meyvaert.com

Stel een vraag
© 2024 Museum Showcases - Meyvaert